Bosted: Malmö, Sverige

Født: Irak 1979

Web side: www.ahmad.se  

Sivilstand: Flickvän

Yrke: Egen Företagare (Gatukök)

Treningssenter: Forum & Fitness center

Klubb: Forum & Fitness Center

 

Høyde: 169 cm

Vekt off-season: 82 kg

Vekt konkurranse: 72 kg

 

Merietter:

2000

Decembercupen Junior (-70kg) 2:a

Luciapokalen Junior (-70kg) 3:a

2001

SM Junior (-80kg) 3:a

Nordiska Mästerskapen Junior (-70kg) 1:a

Nordiska Mästerskapen Overall 1:a

2002

Nordiska Mästerskapen Junior (-80kg) 1:a

SM-kval (-75kg) 1:a

SM (-75kg) 2:a

2003

SM-kval (-75kg) 1:a

SM (-75kg) Bästa manliga posör! 1:a

SM Par 1:a

 

 

Beskriv litt om din treningsbakgrunn?

Jag har tränat lite allt möjligt, spelat rugby, basket, fotboll mm.

När jag spelade rugby blev jag bland annat Svensk mästare, Nordisk mästare i pojk och ungdomslaget med Malmö Rugby klubb.

 

Fremtidige mål innen kroppsbygging/fitness?

Jag tror att jag ska ställa upp på SM 2004 och försvara mitt guld medalj och det kommer jag att göra genom att förbättra mina svaga muskel grupper och försöka väga in så när 75 kg som möjligt. Nu senast vägde jag in på 71.8 kg i bra form, så visst finns det mycket kvar att bygga.

 

Hvor lenge har du trent med vekter?

Jag har styrke tränat i 8år därav två första åren tränade jag hemma.

 

Hva synes du er det vanskeligste med konkurranse – forberedelsene?

Jag tror att man måste känna sin kropp för att veta när man ska börja förbereda sig inför en tävling. Det viktigaste är att man börjar i god tid så att man slipper att stressa på slutet av dieten, för då är risken att kroppen blir sliten och resultatet blir den negativt.

 

Hvordan trener du ?

Jag har inte någon speciellt schema som jag följer men jag brukar träna enligt 2-1-2 system, jag kör inte mindre än 10 reps/set, och det brukar bli 3-5 set/övning beroende av vilken muskelgrupp jag tränar.

 

Hvordan spiser du?

Jag äter lite allt möjligt, det blir mycket gatuköks mat ända fram till 6-8 veckor innan en tävling. Då skärper jag till mig och äter mer nyttigt mat som tex. Kycklings filé, tonfisk, pasta, ris, kesella, keso, äggvita och havregryn.

 

Hvilke kosttilskudd bruker du?

Jag är sponsrad av Dymatize Nutrition, så jag använder deras produkter.

ISO90 Protien, Creatin, Glutamin, Super Amino 4800, Super multivitamin och CLA

 

Har du noen treningstips til “nybegynnere”?

Det gäller att ta det lugnt från början, man måste bygga en struktur först sedan kan man börja träna tyngre och oftare. Det viktigaste är att lyssna på sin kropp när man har ont i kroppen någon dag så är det inget fel att vila. Koppen är inte gjord av stål!!

 

Hva driver du med når du ikke trener?

Jag gillar att ta det lugnt nu för tiden, för det mesta brukar jag vara med mina små bröder och hejar på de när de spelar fotboll, sen brukar jag även umgås med mina vänner och bekanta och äta god mat.

 

Hva er det som motiverer deg?

Jag vet att jag inte har nåt mitt topp och det är det som motiverar mig. Jag vill bevisa att jag har mycket kvar och det gör jag genom att utveckla min fysik för varje år.

 

Dine beste løft?

Markløft ? 6 Rep på 180 kg

Benkrpess ? 10 Rep på 120 kg

Knebøy ? 10 Rep på 180 kg

 

 

Noe du vil nevne til slutt?

DETTA ؄R BؖRJAN TILL N؅GOT STORT.

Mer info för senaste uppdateringar hittar ni på www.ahmad.se