Bosted: Trondheim

Mail: dantotti10@hotmail.com

Født: 0809.1981

Sivilstand: Kjæreste

Yrke: uvisst

Høyde: 174,5 cm over havet

Vekt off-season: 90kg (med forbehold)

Vekt konkurranse: 78kg (-?-)

Treningssted: Kaliber Gym

Klubb: Team Fitnessplanet

Sponsor: Dalblads Nutrition, Fitnessplanet ,Purplepain-tattoo

Daniels vei mot NM kan dere se her

 

Meritter:

2004: 2.plass Sandefjord Grand prix

2003: 4.plass Sørlandsmesterskapet

2003: 6.plass Norgesmesterskapet

2004: 2. plass Sandefjord Grand prix

2004:3.plass Nordisk mesterskap

 

Hvilken bakgrunn har du innen idrett og trening med vekter?

Jeg har spilt fotball fra jeg kunne gå og var det eneste jeg satset på fram til 2002, jeg har kun trent med vekter et par år som et supplement til fotballen. Men etter flere skader og ikke tilfredstillende tillitt fra treneren begynte motivasjonen og falle hen, og tok beslutningen om å legge skoene på hylla og satse mer på vekttrening. Jeg har trent seriøst siden mars 2003(da jeg begynte på Kaliber Gym), og har funnet min nisje i livet.

 

 

Høydepunkt i idrettskarrieren:

Var artig og givende både på SM og NM i år, men det å spille på Ullevål foran klanen er vel det jeg husker best så langt i mitt korte liv, samt premier league tournament i England for u-19 lag. Håper å få noen nye høydare allerede til våren?

 

Hva er dine beste treningstips?

Ikke overtren, lytt til kroppen og ha ikke hastverk!! Varier sett og øvelser og kg og lytt til mer erfarne personer, er du i tvil om noe spør!

 

Hvilken muskelgruppe (r) er du mest fornøyd med?

Ja, si det du? Bryst og lår muligens, spør heller om hva jeg er misfornøyd med.

 

Hva er du mest misfornøyd med da?

Armer, mage og legger og rygg, egentlig bryst og lår og? er perfeksjonist og gir meg ikke før alt er perfekt (noe jeg vet det aldri vil bli, hehe)

 

Hvordan trener du?

Jeg trener med en treningspartner (noe som hjelper voldsomt og som jeg vil anbefale alle) i en 5-splitt som ser slik ut:

 

Dag1: bryst (dips med tunge vekter)

Dag 2: bakside og forside lår / nakke

Dag 3:rygg og legg (chins med tunge vekter)

Dag 4: fri

Dag 5: skuldre / legg

Dag 6: biceps / triceps (chins med lette vekter og dips med lette vekter)

Dag 7: fri

 

Hvordan er kostholdet ditt generelt?

Noe jeg viste svært lite om før jeg begynte på Kaliber Gym, var hvor viktig maten hadde å si for fremgangen. Skremmende å tenke på hvor mye tid og krefter jeg har kastet bort bare fordi jeg var uvitende.. Nå sørger jeg for å spise hver tredje time, og ligger vel sånn ca. på 50-25-25 (prot.-karb.-fett). Spiser mye kylling, karbonadedeig, samt litt tunfisk for å få i meg nok proteiner, og pasta, ris, olivenolje, helkornbrød og nøtter for å dekke behovet for karbohydrater og fett.

 

Kosttilskudd:

Dalblads Whey Class +,

Dalblads Pharma Diet

Dalblads Kreatin

 

Hvordan spiser du når du er på diett?

Svært, svært ensformig. Jeg spiser stort sett bare karbonadedeig og havregryn, samt litt olivenolje, jeg ligger veldig lavt på karbohydratene. Når jeg blir dritt lei karbonadedeig spiser jeg kyllingfille et par dager. Har spisedag 1 gang i uka og det trengs, da sjokker jeg kroppen ved å spise all mat jeg kommer over i tillegg til snop?

 

Gjør du noe spesielle endringer når det gjelder trening?

Ikke annet enn at jeg kjører kardio-økter.

 

Hva føler du trenger å forbedre når det gjelder konkurransen?

Styrken min, må heve meg mye bedre på chins og dips samt en del trening på det å posere.

 

Hvilke framtidsplaner har du?

Jeg skal kort og enkelt bli best i landet, og er revansjesugen på å slå Jon Sigurd (en kjernekar jeg prøver å overbevise om å flytte til Trondheim, hehe ). Kanskje vil jeg gå over til bygging etter hvert, men jeg tar et steg om gangen.

 

Beskriv deg selv med 5 ord:

Blid, sjarmerende, sta, temperamentsfull og altoppofrende.

 

Andre interesser/hobbyer:

Kommer ikke utenom musikk, og høydepunktet hver sommer er Roskildefestivalen, kino, lage mat og fotball på løkka.

 

Ellers???

Vil takke alle ansatte på Kaliber Gym samt Edmund Johansen for råd, motivasjon og all hjelp jeg har fått og vil få. Dere er alle enestående og jeg er evig takknemlig?.