Tenker du at du har mange kilo du skal ned? Synes du at det er tungt å tenke på? Da skal du vite at det er tyngst å komme i gang. Så fort du er i rute, så kan slankingen bli mye lettere!

Dag 1 – det harde er å legge om til slankerutinen
Her står du. Dag 1. Her begynner altså slankingen. Du har anskaffet deg og satt i stand ditt slankeprogram der du nå skal begynne å spise mindre. Du skal fastholde et lavere matinntak, og du tenker gjerne å også begynne å trimme litt mer.


De første dagene
Det går gjerne lett den første dagen og den andre, ja kanskje til og med den tredje, men så kjenner du at dette her det er ikke noe moro mer. Du begynner allerede nå å lengte etter mer mat. Vit nå det at det er denne første tiden som er hardest, for det er nå du er i gang med å etablere dine nye kostvaner.


Etter to uker på slankeprogrammet ditt
En kan her begynne å bli vant til de nye kostvanene. Det begynner ”å gå av seg selv”. Rutinen er i ferd med å feste seg. Du har gjort slankingen til en vane. Mange opplever med dette at det blir mye lettere å slanke seg. Unn deg et lite hipp hurra- du er i gang!


Etter to måneder på slankeprogrammet
Hvis du slanker deg med de vanlige programmene som innebærer sult, så vil du etter to måneders slanking kunne ha komt ned på en halvert forbrenning. Det betyr at du må spise gradvis mindre og mindre for å opprettholde slankeeffekten.