Treningssted: Harald `s Gym
Sivst: Samboer m Gøran,som vant NM 2002 +100kg, og jeg har en sønn 22 år.
E-post: evy.rustad@c2i.net
Yrke: Hudpl./ makeup artist, selger Kanebo prod. og er personlig trener.
Vekt off-season: 72kg
Vekt season: 62kg
Høyde: 170.cm

Meritter:
Oslo Grand Prix 1990 4. plass ?57kg
NM fitness (dans + atletic) 1994 11.plass
Oslo Grand Prix 2000
2. plass +57kg Stavanger Grand Prix 2000
1. plass +57kg NM 2002
1. plass +57kg (overall & beste posør)

Jeg liker å trene for å bli sterk, frisk og robust. Når jeg bruker kroppen får jeg bort stress og kobler helt av. Første gang jeg løftet vekter for første gang i 1983, begynte et nytt liv for meg? Siden den gang har jeg trent jevnt helt fram til i dag. ?Selv når jeg var veldig skadet trente jeg rundt skadene og overvant dem.

Jeg ville vite mest mulig om trening og ble autorisert treningsinstruktør fra Norges Helsestudio forbund i 1987. Jeg har lært utrolig mye gjennom tidene av å prøve og feile, fått mange gode råd, men også lært å stole på meg selv. Det er viktig. Jeg er åpen for nye ting som skjer og prøver å forbedre meg hele tiden.

Nå lyktes jeg å prikke inn formen til årets Norgesmesterskap 2002. Det gav en god følelse at jeg gjorde helt riktig med mht deff,og da spesielt den siste uken. Og så har jeg bygd opp 3 kg muskler mer siden år 2000. Det var kjempegøy!!

Dag 1 Bryst – Skulder: foran & side – Nakke
Dag 2 Rygg – Skulder: bakside –  Ryggstrekkere
Dag 3 Biceps – Triceps –  Mage
Dag 4 Ben foran –  Ben bakside –  Legger 
 
 
Trener en muskelgruppe 1 g pr uke i fire splitt, mandag, onsdag, fredag og søndag. Etter oppvarming, trener jeg et sett så tungt som mulig ? maks to, på hver øvelse.

+Kost:
havregryn, tunfisk, ris, grønnsaker, torsk, kylling og proteindrinker og på søndager spiser jeg noe ekstra godt. Det har blitt naturlig for meg å spise bra hele året. Mitt motto er: ? Fit for Life?.