Det finnes enkle løsninger til hvordan tape fettprosent og redusere vekten!

Mange hører tilstadighet ordet diett når det kommer til fettforbrenning og slanking. Det er godt forståelig at dette kan være slitsomt og vanskelig å hanskes med. Av dere der ute som er lei av gang etter gang må endre på kostholdet for vektreduksjon, så vil denne artikkelen være en god hjelp. Før eller senere må såklart kostholdet vurderes og analyseres for gode resultater.
Det som enkelt og greit blir gjort feil når du går opp i fettprosent, er at du ikke bare har EN «dårlig dag», men HVER DAG er en dag hvorav det spises dårlig eller sittes for mye på rumpa. Da går vekta opp. En livsstilendring er medisinen for å forbrenne fett og skaffe seg en god helse. Tilnærmet alle som ikke ser resultater; spiser for lite, kosten består av for lite proteiner eller frokosten inneholder for mye karbohydrater. Det finnes såklart de som spiser for mye mat også.


All bruk av diverse pulverkurer, som mange begir seg ut på er et dårlig alternativ og bør velges med omhu. Pulverkurer sett under ett har høye doser av kopper i seg, noe som er uheldig for fettforbrenning og god helse. Pulverkurer vil også kun være en Quickfix, noe som innebærer at det er umulig å leve på pulver gjennom hele livet. Så gjør deg selv en tjeneste, ikke begi deg ut på enkle løsninger som ikke varer. Det er bare å lure seg selv.


Okay, hva kan du så gjøre, uten å snu kostholdet opp ned og likevel gå


ned noen kilo og forbrenne litt fett? Løsningen heter OMEGA 3! Det finnes minst 10-15 gode grunner til hvorfor omega 3 bør innkorporeres for vektreduksjon og fettforbrenning.  Dette fantastiske næringsemne har evnen til å skru av fettlagringen og skru på fettforbrenningen. Det bidrar også til bedre humør, og reduserer søtsuget.  


Det må derimot større inntak enn hva som er blitt satt av norske myndigheter ( du er helt inne på sikker grunn, selv om du øker doseringen ). Det å innta 2-3 kapsler omega 3 til hvert måltid bør være nok, i 4-5 uker. Mangel på Magnesium vil også betraktelig hemme evenen til fettforbrenning og vektreduksjon. Så et magnesiumtilskudd kan være lønnsomt.


Vi lever i dag i et stressende samfunn. Stress senker magesyreproduksjonen, som igjen bidrar til redusert nedbrytning av proteiner og dårligere opptak av næringsstoffer. Det finnes mange i dag som går rundt med for lite magesyre. Dette kan du lett finne ut av. Gå til innkjøp av magesyreøkende preparat ( reseptbelagt i Norge ): Om du føler du har svelget et glass med napalm etter inntak, så har du ikke behov for disse tablettene.


Det finnes altså en del praktiske ting å ta i betraktning for å redusere fettprosenten og øke vekttape, uten nevneverdig å snu kostholdet opp ned. Men, som sagt: For gode resultater som varer, må kostholdet være tilrettelagt på en fornuftig og velfungerende måte.