LIVET ER MEIR TEST ENN FEST: Nå kan du lese denne teksten av slankenetts publiseringssystem. det er fullt brukbart detteSTEINHARDE MUSKLER: Kjør på, så blir
det bra! muskler kan alle få større!
Flukten fra smerte. Livet kaller mange denne krigen, dette utålelige langsomme og pinefulle møtet mellom godt og ondt.


 


Det utspiller og reagerer og befinner seg inne i alt liv, i hvert menneske, og gjør ikke bare at bror snur seg mot bror, far mot sønn, men at selve organismen driver krig mot seg selv. Venner og fiender er over alt. Enkle kjøreregler er det, møt det vonde med det gode, men du verden så vanskelig det er. Det er så vanskelig for Gud å møte djevelen at de ble nødt til å bygge hele verden og livet, for å få dette her til å ryke sammen så slik at begge åndsmakter får sin fulle kraft og kan virke og kan holdes adskilt. Jorda er jording. Jeg kan ikke si jeg føler meg høyere enn enn 1 celle i eksistensens kropp. Livet gjør det like forskjellig.


 
Jeg får ikke gå eller gjøre noe særlig heller. Friheten min er kraftig innskrenket. Dette medfører kjedsomhet som når den øker og vedvarer, blir til mistrivsel, og stress. Av blodsmaksorten, den som får vettet til å vakle.


 


Hva er kjedsomhet? Kan det drive mye verden? Vi står ovenfor mer enn kjærlighet og respekt. Hjernen vil gjerne opptas av noe, og den blir fort vant til ting og lei av dem. Etter flere døgn i ro på samme sted uten bevegelse, forverres mistrivselen. Kroppen protesterer mer og mer. Men så finnes også prinsippet om utligning, om jeg kan kalle det det. Etter _den_ verste dagen, lysner det plutselig og ting føles bedre. For eksempel kan et voldsomt angstanfall gi både en dag eller to med mer ro og bedre følelse i kroppen. Så graden av en følelse er høyst ustabil, og vil gjerne bevege seg mot et klimaks. Småunger som leker for eksempel, de tegner et godt bilde på dette fenomenet gitt til uttrykk kroppslig. Leken blir bare voldsommere og voldsommere, morsomhetene intensiveres J, og så begynner det morsomme å gå over til det kjedelige og anstrengende, og plutselig begynner barna å gråte i stedet for å le. (Her ligger utligningsteorien og fokusmekanismen.)