– Nå er jeg mye mer aktiv enn jeg var tidligere. I tillegg er jeg blitt mye blidere. Jeg føler meg som et helt nytt menneske, sier Tove Norstrøm fra Lillestrøm.– Nå er jeg mye mer aktiv enn jeg var tidligere. I tillegg er jeg blitt mye blidere. Jeg føler meg som et helt nytt menneske, sier Tove Norstrøm fra Lillestrøm.


Den blide tobarnsmoren forteller at hun alltid har vært litt kraftig, men nå veier hun 10 kilo mindre enn hun gjorde da hun ble gravid første gang. – Det er den gode oppfølgingen jeg har fått på Bailine som har gitt meg motivasjon til å gå så mye ned i vekt, sier Tove.To tette
Tove har født to sønner, med ett års mellomrom. De tette svangerskapene gjorde sitt til at hun ikke klarte å ta av seg så mye mellom første og andre gang hun var gravid. Siden da har kiloene bare kommet smygende på henne. I over ett år hadde hun sett annonsene for Bailine i avisen og da vekten viste 91,6 kilo, fordelt utover hennes 164 vertikale cm, bestemte hun seg for at det var på tide å gjøre en ordentlig innsats.


 


– Jeg hadde gjort forsøk på å slanke meg før også, men det buttet på motivasjonen. Hos Bailine fikk jeg ordentlig oppfølging med jevnlig veiing og måling og det virket motiverende, forteller Tove.


 


Rødvin og peanøtter


Da Tove kom til Bailine, ble kroppen hennes analysert av terapeuten Marit Wangen og hun fikk tips til endring av kosthold. Tove ble anbefalt å følge Blodtypedietten, ved siden av å gå tur hver dag og to ukentlige behandlinger i Bailine-salongen.– Jeg som har blodtype A bør ikke spise mye karbohydrater. Jeg kuttet ut brus, erstattet brødskiver med knekkebrød og poteter med blomkål. Videre spiser jeg mye fisk og kylling med grønnsaker til. Og til kvelds spiser jeg peanøtter. Peanøtter og rødvin er medisinsk for oss med blodtype A, fastslår Tove fornøyd og legger til at hun synes Bailine-metoden er en behagelig måte å trene på. Hun jobber til daglig på et lager og synes ikke hun har overskudd til fysisk aktivitet i fritiden.Motivasjon


Marit Wangen, som driver Bailine i Lillestrøm, sier at man må være motivert om man skal klare å slanke seg. – Resultatene folk oppnår avhenger av deres egen motivasjon. Man må virkelig ville ta av overflødige kilo, og vi er med å motivere, sier Marit. Men lange turer og endret kosthold i seg selv er ikke nok for et perfekt resultat, mener hun.


 


Bailine hjelper med å stramme opp, forme figuren og øke blodsirkulasjonen. Kundene våre hadde ikke oppnådd samme resultat uten oss. Her kan kunden også bestemme selv hvor de skal ta av.Alt er lettere


Tove synes det beste ved å ha blitt slank er at hun føler seg så mye mer vel. Når det gjelder klær har hun fått mye mer å velge mellom. – Klær i mindre størrelser er så mye finere, sier Tove.


 


I tillegg er det mye lettere for henne å bevege seg.


 


– Barna synes det er helt utrolig at jeg er gått ned så mye. Nå er jeg mye mer aktiv enn jeg var tidligere og jeg orker å være med dem i skogen på en helt annen måte enn før. I tillegg er jeg blitt mye blidere. Jeg føler meg som et helt nytt menneske! 


 


Dette er Bailine:
Bailine er et norskutviklet konsept for figurforming med individuell trenings- kostholdesveiledning og psykologisk motivasjon. Treningen baserer seg på elektroniske treningssimulatorer og individuelle tilpassede trimøvelser. Den grunnleggende tanken bak Bailine er at fysisk muskeltrening er avgjørende for å forbrenne fett. I korte trekk gir Bailines treningssimulator deg en real treningstime mens du ligger og slapper av.


Treningssimulatorene medfører muskelaktivering på samme måte som vanlig styrketrening og gjør slik at brukeren får sterkere muskler før hun reduserer eller endrer kostholdet.


 


 


Diskuter slankemetoder på vårt forum


 


(Bilde på forsiden er illustrasjonsfoto)