NED i VEKT UTEN SULT: Med slankeopplegget Pluss kan du slanke deg uten at det oppstår sult! Dette er fantastisk nyheter for deg som vil slanke deg med musklenes overskudd på topp!

Har du prøvd slankeopplegget PLUSS?


NED i VEKT UTEN SULT: Med slankeopplegget Pluss kan du slanke deg uten at det oppstår sult! Dette er fantastisk nyheter for deg som vil slanke deg med musklenes overskudd på topp!


Slankeopplegget PLUSS fungerer!
Mannen bak slankeopplegget PLUSS, John Gunnar Oppheim (se
trim.no), har på bakgrunn av sin tynntarmsteori som bygger på at tynntarmen kan lagre ernæring, utviklet metoden kalt «Slankeopplegget PLUSS». Oppheim prøvde først ut metoden selv, og teorien viste seg å være riktig, for metodikken fungerte helt utmerket i praksis.


Tynntarmsteorien støttes opp av også andre
Oppheim kom i kontakt med flere andre mennesker som kunne bekrefte at slankeopplegget med sine erfaringer. Oppdageren kontaktet også en dyrepark for å lære mer om hvordan brunbjørnen aktivt bruker lagringsfunksjonen av ernæring i sitt tarmsystem. Det har seg nemlig slik at hver høst så setter bjørnen i gang med å storspise bær, og det er kjent at bjørnens pondus/mellomgulv/mageområde, tiltar betydelig i størrelse. Bjørnen legger seg når vinteren nærmer seg, i sin dvalelignende døs inne i bjørnehiet, og der ligger den hele vinteren uten å spise noe mer. Dersom bjørnen blir sulten, kan det forekomme at den kommer ut av hiet og begynner å lete etter mat, før våren har fått skikkelig feste. Oppheim sløyet også fisk, hvor han fant at tarmsystemet inneholdt en ernæringsgrøt hos fisker med stor buk/som var tykke rundt buken.


Elvis Presley var overvektig da han døde. Obduksjonen viste at han hadde opptil flere kilo med en grøt-lignende masse i tynntarmen. 


Det er denne grøtlignede massen som er kroppens ernæringsgrøt som kroppen hurtig-lagrer kalorier/energi i. Det mer saktegående lagringssystemet av kalorier, er kroppens omsetning av kalorier til underhudsfett. Oppheim sitt funn og forståelse av kroppens fysiologi, viser således at kroppen har to lagringssystemer av kaloriene som inntas, og disse systemene har en påvirkning av hverandre, på den måten at når det finnes ernæringsgrøt i tynntarmen, så vil kroppen ved kalorimangel ta ernæring/energi, fra begge systemene samtidig. Når kroppen tærer på sine reserver i tynntarm og underhudsfett, så vil slanking føre til at underhudsfettet reduseres uten at det oppstår sult.


Dersom du kunne tenke deg å prøve slankeopplegget PLUSS, så kan du laste ned dette fra slankenett.no eller trim.no, hvor du finner opplegget i heftet i nettbutikken. Lykke til, og gled deg over slankingen som nå med fordel kan skje uten sult!