Det som ved vanlig slanking er et faktum, er at det må være tilstede et visst innslag av sult for at kroppens underhudsfett skal reduseres. Men med slankeopplegget PLUSS så oppstår det ingen sult!

Slankeopplegget PLUSS: Store fortrinn
Det største fortrinnet slankeopplegget PLUSS har overfor de tradisjonelle slankeoppleggene som alle bygger på at man utsettes for sult, er at PLUSS kan medføre maksimal slankeeffekt uten at det oppstår sult! Det andre store fortrinnet, er at med slankeopplegget PLUSS så reduseres ikke forbrenningen din! Som et tredje stort fortrinn kommer det faktum at du kan trene med full framgang gjennom hele slankeopplegget ditt. Musklenes overskudd reduseres ikke.
Ingen nyhet for bjørnen
Slankeopplegget PLUSS er ingen nyhet for brunbjørnen. Den benytter instinktivt slankeopplegget PLUSS hver høst. For da reiser bjørnefar på bærskog og spiser alt det den kommer over av bær. Ja den spiser døgnet rundt. Dette gjør den for å lagre kalorier som den senere tærer på ved sin vinterdvale (den er egentlig ikke i dvale, men ligger og halvsover og døser). Kalorilageret den har bygd opp i tynntarmen sin, reduseres så sakte under dvalen, sammen med bjørnenes underhudsfett. Når bjørnen kommer ut av sitt hi om våren, så er den tynn.  Skulle kalorilageret i tynntarmen ta slutt før tiden, så vil bjørnen kunne plages av sult. Da er det ikke lenger lett å ligge i ro uten mat. Man ser av og til at bjørnen forlater sitt hi på jakt etter mat, før davletiden dens er forbi.

 


 

Slankeopplegget PLUSS er positiv slanking
Det sier seg selv at dette slankeopplegget er å foretrekke framfor negativ sultslanking som medfører nedsatt forbrenning og svekket overskudd. Pluss-opplegget medfører full slankeeffekt uten sult, uten nedsatt forbrenning og uten nedsatt overskudd! Disse fordelene er så store at for meg utelukker andre slankeopplegg helt og holdent. Jeg vil selv aldri komme til å sultslanke meg etter å ha lært slankeopplegget PLUSS å kjenne.


Med pluss bevarer du overskuddet
Slanker du deg hardt nok med sult, vil det faktisk kunne gå så hardt på psyken at du begynner å hallusinere. Det sier litt om hvor hardt det kan være å sulte. Med slankeopplegget PLUSS forekommer slikt ikke. Overskuddet bevares.