Hvordan skal jeg få vekk magen min? Den er der til tross for at jeg trener og står i.Spørsmål:
Jeg er 21 år og trener hver dag,men magen går ikke bort for det. Jeg trener sykling,fotball og vekttrening om hverandre. Jeg spiser mange måltider og lite som jeg har blitt anbefalt, spiser mye frukt, lite godterier, men enda så har jeg mage. Er desperat etter nye tips ettersom det andre fungerer dårlig.


Svar:
Skaff deg et skikkelig slankeprogram som du følger! En plan som du følger opp, vil hjelpe deg å holde deg på rette sporet.
SNART GÅR KNAPPEN IGJEN: Å slanke seg er
ingen heksekunst. Det drier seg om å være
målrettet, utholdende og viljesterk. Det kan
hende du sprekker flere ganger, men etterhvert
vil slankingen din kunne forbedre seg, og du vil
begynne å se resultatene fra din innsats.
Husk at all verdens trening ikke hjelper dersom du ikke samtidig styrer kostholdet ditt (matmengden din). Du må holde tilbake kaloriinntaket slik at det oppstår den situasjonen at du inntar færre kalorier enn du forbrenner.


Noter deg hva du nå spiser i løpet av en vanlig dag. Ta så dette matinntaket og halvver det. Pass på at du ligger på dette matinntaket hver dag og ikke sklir ut og begynner å spise mer. Sjekk badevekten èn gang i uken. Du skal her se at vekten din går ned med 0,5 – 1 kg per uke. Over tid vil du se at resultatene kommer.


Det skal også nevnes at det er akkurat på magen menn ser at overvekten legger seg. Dette er genetisk og betyr at kiloene som ligger på magen er de vanskeligste å bli kvitt.


Det kan også hende at magen strutter på grunn av at tynntarmen din inneholder et betydelig depot av kalorier. Dersom tynntarmen er lagret med kalorier (ernæringsgrøt/væske), vil magen begynne å stå ut.