SPØRSMÅL & SVAR: Innsenderen har startet med et slankeprogram fra trim.no og det fungerer kjempefint. Spørsmålet er om dette programmet kan kombineres med et treningsprogram?Slanking og fysisk aktivitet (trening), går hånd i
hånd. I mange tilfeller er det mest fordelaktig å
først øke den fysiske aktiviteten før man kutter
ned på matmengden.
Spørsmål:
Jeg har nettopp startet med 1000 kaloriers slankeprogram dere tilbyr. Det virker kjempefint. Men det jeg lurer på er om det kan kombineres med et av  treningsprogrammene dere har? Hva slags trening er gunstig å satse på dersom målet er å komme i bedre form, ikke nødvendigvis å bygge så mye mere muskler?


Svar:
Hyggelig å høre at slankeprogrammene våre virker kjempefint. Og ja, du kan godt kombinere slankeprogrammene med våre treningsprogrammer. De er utformet med tanke på riktig trening, det vil si overskuddstrening sammen med det å lytte til kroppen.


Jeg anbefaler at du bruker slankeopplegget PLUSS. Da unngår du de vanlige slankeregimers negative minustilstand (sultslanking reduserer overskuddet og kroppens evne til å bygge styrke/muskelmasse). PLUSS gjør at du bevarer overskuddet på topp, du bevarer forbrenningen din på topp, og treningen gir full framgang samtidig som kroppsfettet ditt reduseres med maksimal hastighet uten at du blir sulten.