SLANKEOPPLEGGET PLUSS: Dersom jeg allerede har pondusen på plass, trenger jeg å lagre kalorier først?
HVIS PONDUSEN ALLEREDE ER PÅ PLASS: Du
trenger ikke starte Slankeopplegget PLUSS med
innlagring av kalorier først, dersom du allerede
har kalorier lagret (mage/buk står gjerne noe
ut.) Da kan det godt være at du allerede har
lagrede kalorier i tynntarmen.
Spørsmål:
Leste om plussprogrammet ditt! Kan man faktisk øke muskelmassen og styrken under deff? jeg har spist 4-500 kalorier over dagsbehovet i flere månender, vært på bulk. Har lagt på meg en del fett og fått litt pondus. Kan jeg begynne rett på slankeprogrammet da uten å spise masse i en uke?


Svar:
Ja, hvis du har utviklet pondus, litt eller mer, utstående buk, er sannsynligheten stor for at du har lagrede kalorier i tynntarmen. Da kan du gå rett på deffperiode med lavere kaloriinntak. Og da kan du slanke deg uten å miste overskuddet i musklene, og du vil dermed kunne bygge styrke/muskler som normalt, selv om du altså deffer.


 
Du må skille mellom sult og matlyst. Du kan få sånn matlyst at du nesten blir tullete, mens det ikke oppstår sult. Fysisk sult, eller starvation som det heter på engelsk, er en tilstand som svekker hele kroppen og hodet, og som etterhvert medfører en rekke fysiske og negative virkninger. Sult innebærer negativ smerte som kan få deg til å bli svak i musklene, søvnløs, etter hvert utmattet, få feberlignende virkning, og hvis sterk sult og betydelig aktivitet, kan du miste alt overskuddet i hodet og begynne å hallusinere. Kreftene forsvinner altså ut av kroppen etterhvert som sulten gjør seg gjeldende. Dette er spesielt gjeldende i begynnelsen. Etterhvert vil kroppen bedre sin funksjonalitet på lite mat. En del av dette er nedsatt forbrenning der kroppen går på “sparebluss”. Dette betyr at du må spise nedtil 50% færre kalorier enn i starten av slankingen din, for å oppnå samme slankeeffekt. Dette skitet her slipper du når du pluss-slanker deg (bruker slankeoppleggets pluss forklaringer og framgangsmåte). For med Pluss-opplegget så går forbrenningen ikke ned.