BRUKT I HOLLYWOOD: Et nytt preparat som sprøytes inn i kroppen, har vist lovende resultater!Det italienske preparatet Lipolys er et fettoppløselig stoff som har vist seg å virke svært effektivt mot fettdepoter i kroppen.

Stoffet skal virke særlig gunstig på områder som magen, innsiden av lårene og andre steder der fettvolumet til tross for trening og dietter ikke lar seg redusere.


Metoden er billigere, sikrere og du kan få det unnagjort i lunsjen.

Injeksjonen inneholder en sammensetning av naturlige substanser som er rike på vegetabilske oljer.

Virkestoffet i blandingen, Phosphatidylcholin (PPS), løser opp fettcellenes membran, og fettet brytes ned og transporteres deretter ut av kroppen på vanlig måte ved å skilles ut gjennom gallen. Dette medfører at fettcellene på området som er behandlet forsvinner permanent.STADIG FLERE:
Det kommer stadig nye middel og virkemåter på
markedet som lover å fjerne overflødig fettvev. Du
må og kan velge i en “jungel” av ulike måter og
metoder. Velg etter trygghet og kostnad.
Fikser problemsoner
Hollywood-stjernene står nærmest i kø for å teste ut den nye metoden, og Britney Spears skal ifølge amerikanske medier være blant celebritetene som har benyttet seg av tilbudet.

Metoden som har vært tilgjengelig i Norge siden 2005 retter seg først og fremst mot mennesker som er i god form, men som har en eller annen problemsone, for eksempel ridelår.


Bort med vanlig fettsuging
– Jeg tror Lipolys kommer til å danke ut den tradisjonelle fettsugingen. Den er billigere, sikrere og du kan få det unnagjort i lunsjen, sier Ann-Charlotte Nilson, som tilbyr behandlingen fra sin klinikk i København, til Aftonbladet.

I tillegg til fettreduksjon har Lipolys vist seg å virke effektivt mot cellulitter, strekkmerker og arr.

I Norge er dette blant klinikkene som tilbyr behandlingen: Vanitas, Nuvell Klinikken, og Renates Dagspa.


 

Artikkelen er hentet fra www.dinside.no