Det finnes et vrimmel av bøker for dette emnet. En viktig faktor i en slankeprosess er at du trives med endringene du gjør og at du kan spise mat som fremdeles smaker.


Slankenett har sett på noen av kokebøkene på markedet og plukket ut noen vi mener kan gi deg inspirasjon og gode råd på veien til din nye livsstil. 


 

 


 


 Fedon Lindbergs PASTA


En bok for alle pastaelskere. Mange gode oppskrifter som er lett forklart og enkle og lage. Boken er også rimelig å kjøpe


  

  Lavkarbomat på få minutter  – Linda Gassenheimer


Fristende oppskrifter med gode forklaringer og enkle fremgangsmåter. I innholdsfortegnelsen står det også gode tips og råd for basisinnkjøpene. I tilegg finnes det forslag til uke menyer.


 


  

Den perfekt maten – med lav glygemisk indeks  Fredrik Paulun & Oscar de Hoog


Den svenske kostholdsguruen har flere kokebøker i sin serie. Denne boken gir deg fristende retter. Paulun samarbeider i denne boken med Oscar de Hoog som tiltross for sin unge alder har rukket og utdanne seg både til kokk og personlig trener samtidig som han har praktisert som kostholdsrådgiver. Rettene i boken har impulser fra middelhavslandene og Asia, tilpasset til nordisk smak.
 Naturlig Slank Fedon A Lindberg


Denne boken er å regne som en klassiker, men fremdeles like aktuell. Kost i balanse er et utrykk de fleste kjenner nå. Boken har tabeller som gir deg oversikt over karbohydrater og glygemisk indeks i tilegg til mange fristende oppskrifter. Det er også forslag til menyplaner slik at du blir hjulpet godt i gang med kostholdsendringen. 

 


 Mat som forbrenner fett Dr. Caroline M.Shreeve


Spis deg slank på 14 dager! Denne boken gir deg menyer og dietter som inneholder matvarer og måltider som faktisk bidrar til å forbrenne fett. Forfatteren lover vektreduksjon på 2.5-3 kg i uken. Hun gir dessuten gode råd om hvordan øke forbrenningen uten kaloritelling


 


Har du boktips til denne listen? Saken og tips til bøker som fortjener en plass på listen kan diskuteres i vårt forum