Bosted: Stockholm, Sverige

Født: 17 Oktober 1975

Web side: www.magdagad.com

Sivilstand: Singel

Yrke: Personlig Tränare och Kostrådgivare. Ass. Redaktör och Skribent för Exhale All Sports Magazine ? www.exhalemag.com  . Butiksansvarig för Nutrition Outlets butik i Stockholm www.nutritionoutlet.nu  .

Treningssenter: Delta Gym och S.A.T.S. Sports Club

 

Høyde: 166 cm

Vekt: 60-65 kilo

 

Beskriv litt om din treningsbakgrunn?

Jag har levt ett aktivt liv och tränat intensivt sedan jag var liten. Jag började åka konståkning redan när jag var 4 år. När jag var 13 år vann jag distriktmästerskapet och tränade hårt inför SM. Tyvärr drabbades jag av ett flertal fotledsskador och när jag var 14 år tvingades jag sluta med konståkningen. När jag skulle rehabilitera min fotledsskada hamnade jag på gymmet och jag älskade det! Jag började träna med fria vikter flera gånger i veckan. Denna träning kombinerade jag med jazz- och showdans. När jag var 16 år började jag träna karate och ju jutsu, kampsporter som jag sedan började tävla i samt undervisa. När jag var 18 år tog jag dykarcertifikat och började tillbringa allt mer tid under havets yta. Jag slutade med dansen och kampsporterna, men fortsatte att träna på gymmet. Vid 25 års ålder utbildade jag mig till teknisk dykare (normoxic trimix) och började arbeta som dykledare och dykinstruktör både i Sverige och utomlands (Azorerna och Thailand). De senaste två åren har jag ägnat mig mest åt att träna med fria vikter och att arbeta som Personlig Tränare.

 

Fremtidige mål innen kroppsbygging/fitness?

Att uppnå den bästa form jag kan! Jag vill fortsätta att göra det jag älskar – hålla mig i form, inspirera andra och lära ut det jag själv har lärt mig. Jag vill utveckla mitt yrke som Personlig Tränare och Kostrådgivare till att även omfatta seminarier och föreläsningar om kost och hälsa.

 

Hvor lenge har du trent med vekter?

14 år

 

Hvordan trener du ?

Jag varierar min träning mycket.

 

Under uppbyggnad tränar jag på gymmet varannan dag och går en långpromenad varje dag. Varje pass tränar jag två muskelgrupper. Med den split jag kör tar det nio dagar att träna igenom hela kroppen. Jag tränar alltid tungt och strikt. Vanligtvis kör jag tre set per övning och sex till tolv reps. Jag cyklar alltid tio minuter före och efter varje träningspass och jag stretchar ungefär 30 minuter varje dag.

 

Under diet tränar jag på gymmet sex dagar i veckan. Jag kör fortfarande två muskelgrupper per pass, men arbetar nu igenom hela kroppen på sex dagar. Jag ökar cyklingen till 30 minuter efter varje pass och jag går morgonpromenader varje morgon före frukost.

 

Min split kan se ut så här på diet:

Dag 1: Bröst, framsida axlar

Dag 2: Framsida ben, vader

Dag 3: Biceps, mage

Dag 4: Baksida ben, rumpa

Dag 5: Triceps, baksida axlar

Dag 6: Rygg

Dag 7: Kardio

 

Hvordan spiser du?

Jag äter nyttig mat året om. Det blir ungefär samma mat under diet och uppbyggnad, med skillnaden att det blir mindre mat på diet. Jag äter mycket protein och lite kolhydrater. Jag försöker att minimera det mättade fettet och äter istället omättat fett. Maten består främst av fiberhavregryn, nötter, frukt, kycklingfilé, fisk, ris, pasta, grönsaker, rapsolja, keso och lätt kesella.

 

Hvilke kosttilskudd bruker du?

Mycket proteinpulver! Utöver det tar jag glutamin, fiskolja samt vitamin- och mineraltillskott varje dag. Under uppbyggnad använder jag kreatin och maltodextrin. På diet använder jag pyruvat, koffeintabletter, ALA, 7-keto och tribulus.

 

Har du noen treningstips til nybegynnere?

Lär dig att utföra övningarna korrekt! Utförandet är viktigare än hur tunga vikter du tränar med. Börja träningen sakta så att du inte blir övertränad och träna strikt så att du inte blir skadad. Träna alla muskelgrupper. Lär dig hur du ska äta rätt! Om du äter fel kommer du inte att få de resultat du vill ha. Kom ihåg att det tar tid att bygga kvalité.

 

Hva driver du med når du ikke trener?

Jag arbetar väldigt mycket just nu. När jag är ledig tycker jag om att vara ute i naturen och att resa. Jag älskar att dyka, segla och vara på en vacker strand i solen! Jag tycker även om att läsa en bra bok och ta en fika på ett mysigt café. Jag försöker vara med mina nära och kära så mycket jag hinner och ta vara på allt det underbara som livet har att erbjuda.

 

Hva er det som motiverer deg?

Jag älskar det jag gör. Träningen får mig att må bra och jag trivs med mitt arbete. Jag tycker det är fascinerande att man kan skulptera sin kropp med hjälp av träning! Det är också otroligt motiverande att kunna inspirera andra.

 

Noe du vil nevne til slutt?

Ta vara på dina drömmar och förverkliga dom! Vänta inte tills imorgon? du vet inte vad som händer då! Varje sekund som går är ditt liv. Den sekund som nyss gick kan du inte förändra och den som kommer vet du ingenting om. Tag vara på just denna sekund, för det är den som är ditt liv. Sekunderna går, dagarna går, åren går?det gäller att carpe diem!