Fullt navn: Sally Adham

Alder: 26

Bosted: Västerås ? Sverige

Arbeide: Innesäljare på ABB, Gyminstruktör på Apalby Friskcenter &

?eventvärdinna? på nJoy.

Høyde: 161 cm

Vekt: Off 55, On 50

Sivilstatus: pojkvännen Arne Lundell
Web side: www.sallyadham.net

Meriter:

SM 2003 Body Fitness -164, 5:e placering

 

Når begynte du å trene? Hvor lenge har du holdt på med trening nå?

Tyvärr började jag väldigt sent med träning? Jag har haft väldigt mkt fördomar och alltid trott att så fort man börjar träna så blir man jätte stor och väldigt okvinnlig. Tänk vad fel jag hade? Jag önskar verkligen att det vore så enkelt att musklerna började växa bara man tog i hantlarna? Jag började träna aerobic för 5 år sedan, styrketräning började jag med för ca 3 år sedan.

 

Hvordan trener du?

Måndag: Ben & vader

Tisdag: Rygg & Biceps

Onsdag: Vila

Torsdag: Bröst & Triceps

Fredag: Axlar & Mage

 

Har du hatt noen skader? Evt. hva, og hvordan ble du frisk, og hvor lang tid tok det?

Jag har haft en skada i högra axeln sedan drygt ett år som inte ger sig. Tyvärr märker jag av den i nästan alla övningar som har med överkroppen att göra! Vi vet inte riktigt vad det är, men ont gör det? även när jag inte tränar!

 

Bruker du noen kosttilskudd?

Jag äter Recovery Nutrition, Whey. J؄TTE GOTT! Jag tar även glutamine,

fiskolja, pyruvat & CLA.

 

Mener du kosttilskuddene er et viktig supplement?

För mig är det väldigt smidigt att ta protein shake till mellanmål. Jag tycker det är jobbigt att släpa med mig mat överallt? Det funkar klockrent för mig!

 

 

Har du noen treningstips til nybegynnere?

Oj, massor egentligen. Lyssna på kroppen, ta hjälp av en instruktör och se till att du kör rätt och strikt. Det viktigaste är hur du utför övningen, inte hur mkt du lyfter!

Som nybörjare har man världens förutsättningar, se till att utnyttja det maximalt och på rätt sätt!