Slanking blir sett på som et onde – man får ikke lenger unne seg noe godt, man blir sur og lei og motivasjonen ser ut til å ha forlatt kroppen for lenge siden.


 Slanking blir sett på som et onde – man får ikke lenger unne seg noe godt, man blir sur og lei og motivasjonen ser ut til å ha forlatt kroppen for godt.


Innviklet med mat!


Telle kalorier?, Lav GI? , lavkarbo?….


Det er et vrimmel av begreper og regler forholde seg til. Mange synes det blir vanskelig sette seg inn i alle ord og utrykk og vi blir hver dag bombadert med slankekurer som løver gull og grønne skoger. Det finnes utrolig mange krumspring man kan gjøre for å miste et par kilo.


Kroppen vår trenger næringsstoffer. En pulverdiett vil nok hjelpe deg midlertidig, men kiloene har en skummel tendens til å komme krypende tilbake. Nøkkelen å satse på mer varige grep. Ikke legg opp til en slankekur, bestem deg heller for at dette er en livsstilsendring. Vektreduksjonen vil da være lettere holde stabil og man unngår usunn jojo slanking.


De fleste som har slanket seg kjenner til fristelser som dukker opp mellom måltidene – Spis nok! Om du ikke får i deg nok mat settes kroppen på sparebluss og du blir også mer sulten. Man må spise hyppig for å gå ned i vekt.


 


Motivasjon


Sur, lei og mange fristelser….