Slankeopplegget PLUSS er ikke noe hokus pokus. Det nyttiggjør seg simpelthen av kroppens hurtiglagringssystem av kalorier.
Feel younger, not hunger:

Så fort tynntarmen har lagret overskuddskalorier i  form av ernæringsgrøt/væske, så vil kroppen ha en buffer med kalorier den kan benytte seg av dersom matinntaket ikke inneholder nok kalorier til å imøtekomme kaloriforbruket. Og det er her det spennende skjer: Når kroppen tar i bruk kalorireservene i tynntarmen, så tar den også samtidig i bruk sin kalorireserve som ligger lagret som underhudsfett! Dette betyr at du kan slanke bort underhudsfettet uten at det oppstår sult!


Flere fordeler med PLUSS-opplegget
Det er ikke bare det at du kan slanke deg uten sult. PLUSS-opplegget har en rekke flere oppsiktsvekkende egenskaper: Med PLUSS-opplegget så:


1.       Føler du ved slanking ingen sult (du vil oppleve matlyst).


2.       Forbrenningen din reduseres ikke, men forblir på topp!


3.       Du binder ikke overflødig væske.


4.       Du mister ikke det psykiske overskuddet (i den grad det skjer innen sultslanking).


5.       Du kan trene med full framgang!
SLANK DEG MED SLANKEOPPLEGGET PLUSS: Da unngår du
sult, redusert fysisk overskudd og en hel del negative
følelser.
Hvem bruker dette opplegget i dag?
For det meste så er det slankende med pondus, som i dag benytter dette opplegget. De vet det ikke selv, men de bedriver pluss-slanking.


Og de som ikke har hatt eller har pondus, de har aldri vært borte i denne lagringsmetoden av kalorier, så de vet ingenting om at kroppen i det hele tatt har dette hurtiglagringssystemet av kalorier.


Feel younger, not hunger
Men stadig flere har kjøpt og prøvd slankeopplegget PLUSS på
www.trim.no, og det har kommet inn flere positive tilbakemeldinger fra folk. Jeg selv vil aldri komme til å slanke meg med sult mer. Slankeopplegget PLUSS er uten tvil å foretrekke. Det er positiv slanking som ikke fører til sultens negative konsekvenser.